Tilaa taksi tai ota yhteyttä!

Puhelin
Extranet

Palvelut

Hyvä asiakas,

Palvelemme teitä Uudellamaalla. Taksiemme asemapaikat ovat Hangossa, Raaseporissa, Porvoossa ja Loviisassa. Olemme siis niitä vanhoja ja tuttuja takseja, joita olette jo käyttäneetkin. Meiltä voit tilata taksin 24/7/365, vastaamme aina puheluusi. Välityksessämme on jokaisella asemapaikalla esteetöntä kalustoa, isoja autoja, farmareita ja tietenkin sedan mallisia autoja. Meiltä voit kysyä ajoneuvoa juuri teidän tarpeidenne mukaan, tilausvälityshenkilökuntamme auttaa tarvittaessa. Takseissamme voit maksaa kaikilla yleisesti käytössä olevilla maksuvälineillä.

 

Tilausohjeet:

Taksin tilaaminen

Taksi tilataan numerosta. Kerro nimesi, tilausosoitteesi ja matkasi määränpää. Matkan määränpäätä tiedustellaan, jotta taksi joka tilauksen ottaa vastaan saa etenkin pidempikestoisissa tilauksissa hoidettua haluamasi tilauksen alusta loppuun.

 

Ennakkotilaus

Voitte tilata taksin myös ennakkoon. Tehkää tilaus viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöaikaa, mielellään jo edellisenä päivänä. Erikoistoiveet kuten tila-autotilaukset kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, kuitenkin viimeistään tuntia ennen lähtöaikaa.

Perustellusta syystä, kuten selkeän ylikuormituksen vuoksi taksikeskuksella on oikeus olla vastaanottamatta uusia ennakkotilauksia.

Ennakkotilaukset on tehtävä aina numeroon. Ennakkoon tilatuista kyydeistä autot perivät 7,10€ lisämaksun.

Invataksit

Taksimme ajavat luonnollisesti myös esteetöntä kalustoa tarvitsevien asiakkaiden taksitilauksia ja paarikuljetus tilauksia. Kuljettajamme ovat koulutettuja avustamaan pyörätuolia käyttävää asiakasta, näin ollen matkasi sujuu turvallisesti. Esteeetöntä kalustoa on saatavilla jokaisena vuorokauden aikana, jokaisella asemapaikallamme. Paarikuljetus on hyvä pyrkiä tekemään ennakkoon, jotta asiakkaan odotusaika ei muodostu kohtuuttomaksi.  Invataksitilaukset, ja paaritaksitilaukset soitetaan numeroon.

Invataksien ennakkotilaukseton hyvä tehdä ajoissa, mutta kuitenkin viimeistään tuntia ennen haluttua lähtöaikaa. Invataksit perivät kuljetuksesta avustamislisän (15,70€ tai 31,40€) sekä ennakkotilauksissa ennakkotilausmaksun (7,10€).

Tilaaminen

Joustavan palvelun takaamiseksi pyydämme teitä mainitsemaan tilatessanne:

• Mukana olevat eläimet
• Apuvälineet, esim. rollaattori tai pyörätuoli/sähköpyörätuoli
• Normaalia enemmän tilaa vievät tavarat tai ostokset.
• Avuntarpeet mikäli haluatte, että kuljettaja odottaa teitä, hakee teidät rapun edestä/asunnosta sisältä, tai saattaa teidät sisälle asti. Mainitkaa myös mikäli tilauksessa on porrasvetoa.

 

 

Erikoistoiveet

Huomioimme myös erikoistoiveet, kuten kirje-, paketti- ja tavarakuljetukset (max.100 kg), pidemmät ajot sekä lemmikit. Olkaa hyvä ja mainitkaa näistä välittäjälle tilatessanne autoa. Kyseiset kyydit priorisoituvat järjestelmässä vain niihin autoihin, jotka kyseisiä ajoja suorittavat.

Mikäli tarvitsette käyttöönne farmari- tai tila-auton, tilauksenne menee vain tilausehtonne täyttävään autoon. Pääsääntöisesti takseihin ei ole asennettu lasten turvaistuimia, joten sopikaa asiasta välityskeskuksen kanssa tilauksenne yhteydessä.

 

Matkustajamäärä

Takseissakaan ei saa matkustaa enempää matkustajia kuin se määrä, jolle auto on rekisteröity. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jokaiselle matkustajalle on oltava oma turvavyö. Matkustajamäärää laskettaessa ei matkustajien iällä ole merkitystä. Tämä ns. ylikuormakielto perustuu EU:n turvavyödirektiiviin.

Asiakkaan on siis tilausta tehdessään ilmoitettava matkustajamäärä, jos heitä on enemmän kuin 4. Kuljettajalla on oikeus kieltäytyä ottamasta kyytiin enempää matkustajia kuin se määrä, jolle auto on rekisteröity.

 

Kaupunkikortit

Kuljetuspalvelukortin haltijat voivat tilata taksin numerosta, poislukien vammaispalvelukortti -asiakkaat, jotka ovat saaneet erillisen tilausohjeen.

 

Kelan suorakorvauskyydit

Kelan suorakorvauskyydit tilataan aina HUT- keskuksesta. Tilausohjeet ja lisätiedot   www.hu-taksit.fi.

 

Tilauksen peruuttaminen

Tavallisen tilauksen peruuttaminen on mahdollista, jos tilaukseen ei ole saatu autoa kohtuullisessa ajassa. Muutoin jos auto on jo paikalla osoitteessa, kuljettaja perii yleensä lähtömaksun asiakkaalta.

Ennakkotilauksissa peruutus on tehtävä viimeistään tuntia ennen sovittua lähtöaikaa.

 

Ajankohtaista

  • Ulkomailla reissaavat, Huomio!

Seuraa meitä facebookissa

Kotisivut yritykselle: Sivututka